Företagskonto och automatiserad bokföring samlat på ett ställe, från 299 kr/mån.

Gå till Bokio

Zervant fakturering

Zervant fakturering för enskild firma är en onlinetjänst som gör det enkelt att sköta sin fakturering. Du kan testa i 30 dagar med full tillgång till alla tjänster som Zervants faktureringsprogram erbjuder.

2 tips innan du går vidare:

1. De mest prisvärda bokföringsprogrammet
Vi rekommenderar Bokio. Enligt oss är Bokios bokföringsprogram det bästa & mest prisvärda alternativet på marknaden. Allt-i-ett-lösning: företagskonto och bokföring samlat på ett ställe.

2. Gör din årsredovisning & deklaration online
eDeklarera.se är det enklaste & mest prisvärda alternativet för att göra sin årsredovisning själv enkelt online - digital inlämning till Bolagsverket. Ladda upp din bokföring som SIE-fil eller fyll i manuellt. Deklaration går att göra separat men ingår annars tillsammans med årsredovisning. Prova gratis! Betala 899 kr när du är nöjd!

Foto av författare
Skribent: Josef Bekir
Uppdaterades:
Så finansieras sidanVi kan komma att erhålla ersättning från annonörer via affiliatelänkar.

Mer om Zervant fakturering

Med Zervants faktureringsprogram kan du skapa och skicka fakturor gratis via e-post. Du skapar även lätt produkt – och kundregister som gör det enklare för dig att vara organiserad kring din fakturering. Förutom denna gratistjänst så erbjuder Zervant även premiumtjänster som är tillgängliga med deras Premium-avtal. Det fördelaktigaste Premium-avtalet låter dig t.ex. skicka e-fakturor och fakturera via deras mobilapp.

Priser för fakturering med Zervant

  • Gratis – Fakturering via e-post. Kund- och produktregister. Rapporter. – Gratis.
  • Start – 3 e-fakturor/mån. Mobilapp. – 110 kr/mån.
  • Pro – 10 e-fakturor/mån. Tidrapportering. Återkommande fakturering. – 200 kr/mån.
  • Tillväxt – 30 e-fakturor/mån. – 460 kr/mån.

Hur fungerar Zervant?

Zervant är ett online faktureringsprogram som riktar sig till egenföretagare och andra mindre företag. Du kan använda Zervat gratis så länge du vill, och kan sedan uppgradera ditt konto om du vill använda deras premiumtjänster. Du skapar lätt ett gratis konto på deras hemsida.

down-arrowStäll en fråga eller lämna ett svar

Följ diskussion
Meddela mig om
guest

4 Kommentarer
Nyast
Äldst Populärast
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer