Om/Kontakt

Bokföringsprogram24 är en oberoende sajt som jämför och testar olika bokföringsprogram för företagsformerna Enskild Firma, Handelsbolag och Aktiebolag. Vi erbjuder information om priser, innehåll, fördelar och nackdelar med olika bokföringsprogram.

Både sådana som finns som nedladdningsbara program till din dator samt webbaserade molntjänster där du uteslutande sköter fakturering, lönehantering och bokföring via nätet.

Vi som driver bokföringsprogram24 är inte utbildade redovisningskonsulter eller revisorer, när vi svarar på frågor så är det utifrån vår erfarenhet att driva 4 företag.

Om du hittar felaktigheter, har förslag på vad som borde finnas här eller vill samarbeta på något sätt så är du varmt välkommen att kontakta oss genom formuläret här nedan!

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Företagsinformation

trefyra5 Produktion AB
Org.nummer 556914-5013
Tredje Långgatan 13a
413 03 Göteborg
[email protected]

Bokföringsprogram
På den här sidan kan du lära dig mer om bokföring och hur du driver den administrativa biten av ett företag. Vi kommer också att lägga upp en hel del information och tips om olika bokföringsprogram och hur du sköter den dagliga verksamheten med hjälp av dessa. För närvarande bygger vi upp innehållet på sajten för att erbjuda så heltäckande information som möjligt.

Bokföringsprogram24.se

Den här webbplatsen samlar information och fakta om olika bokföringsprogram samt skriver artiklar om företagande och praktisk bokföring.

Hogmalms Media AB
Org.nr: 559132-4347
Ytterbyvägen 5c
442 30, Kungälv