Billecta fakturering

Billecta erbjuder en smidig och flexibel faktureringstjänst där du kan skicka en faktura för endast 9 kronor. Hos Billecta har flera företag sänkt sina kostnader för fakturering då tjänsten anpassar sig efter företaget behov.

2 tips innan du går vidare:

1. De mest prisvärda bokföringsprogrammet
Vi rekommenderar Bokio. Enligt oss är Bokios bokföringsprogram det bästa & mest prisvärda alternativet på marknaden. Allt-i-ett-lösning: företagskonto och bokföring samlat på ett ställe.

2. Gör din årsredovisning & deklaration online
eDeklarera.se är det enklaste & mest prisvärda alternativet för att göra sin årsredovisning själv enkelt online - digital inlämning till Bolagsverket. Ladda upp din bokföring som SIE-fil eller fyll i manuellt. Deklaration går att göra separat men ingår annars tillsammans med årsredovisning. Prova gratis! Betala 899 kr när du är nöjd!

Foto av författare
Skribent: Josef Bekir
Uppdaterades:
Så finansieras sidanVi kan komma att erhålla ersättning från annonörer via affiliatelänkar.

Så fungerar Billecta

Billecta har utvecklat ett verktyg för att automatisera och effektivisera processer för hantering av dina faktureringar. Du kan skapa enstaka fakturor för endast 9 kr och testa hela tjänsten gratis i 30 dagar. De vill vara en flexibel och smidig tjänst som hjälper dig att ha koll på alla steg i en faktureringsprocess, och med sin kraftfulla tjänst och smarta lösningar så erbjuder de ett ledande verktyg på marknaden.

Skapa snygga fakturor med hjälp av deras mallar och få sedan hjälp med att hålla reda på betalning av fakturan samt avprickning. Billecta kan även hjälpa till med försäljning av fakturor, påminnelser och kravhantering. Det finns även möjlighet att få hjälp med bokföring av fakturor samt hantering av autogiro och swishbetalningar.

Automatisk avprickning -så fungerar det

Billecta erbjuder en automatisk avprickning som fungerar enligt följande;

1. Betalning – när kunden betalt kommer pengarna direkt in på ditt konto.

2. Avstämning – Billecta får omedelbart uppgifter om betalningen och matchar mot rätt faktura.

3.Bokföring – Bokföringen uppdateras och din fodran släcks ned.

Mer om Billecta

Du kan använda tjänsten direkt in i din redovisningstjänst då de samarbetar med flera större redovisningsföretag som till exempel Fortnox, och Visma. Med sitt kraftfulla system så kan Billecta integreras i de flesta redovisningssytem.

down-arrowStäll en fråga eller lämna ett svar

Följ diskussion
Meddela mig om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer