Zenconomy – Bokföring på internet

Zenconomy har ett online bokföringssystem där du sköter alla din bokföring online. Detta är smidigt för dig som inte vill vara bunden till en specifik dator utan istället kunna sköta bokföringen där du är just nu.

2 tips innan du går vidare:

1. De mest prisvärda bokföringsprogrammet
Vi rekommenderar Bokio. Enligt oss är Bokios bokföringsprogram det bästa & mest prisvärda alternativet på marknaden. Allt-i-ett-lösning: företagskonto och bokföring samlat på ett ställe.

2. Gör din årsredovisning & deklaration online
eDeklarera.se är det enklaste & mest prisvärda alternativet för att göra sin årsredovisning själv enkelt online - digital inlämning till Bolagsverket. Ladda upp din bokföring som SIE-fil eller fyll i manuellt. Deklaration går att göra separat men ingår annars tillsammans med årsredovisning. Prova gratis! Betala 899 kr när du är nöjd!

Foto av författare
Skribent: Josef Bekir
Uppdaterades:
Så finansieras sidanVi kan komma att erhålla ersättning från annonörer via affiliatelänkar.
Zenconomy

Mer om Zenconomy

Zenconomy

Zenconomy har en rad olika funktioner som du som företagare behöver för att hålla koll på ekonomin. Grunderna i systemet är uppbyggda kring områdena bokföring och fakturering.

I fakturasystemet kan du förstås skapa egna fakturor men också få dem ivägskickade av Zenconomy och få statistik av din fakturahantering.

I bokföringen kan du enkelt hålla koll på moms-, balans-, och resultatrapporter samt se dina kassahändelser och din huvudbok för firman.

Till vad fungerar Zenconomy?

Systemet fungerar till dig som har Enskild Firma, Handelsbolag eller Aktiebolag. Du kan även testa systemet gratis i 30 dagar för att se att detta kan fungera för dig.

Gå till Zenconomy här https://www.zenconomy.se/

down-arrowStäll en fråga eller lämna ett svar

Följ diskussion
Meddela mig om
guest

2 Kommentarer
Nyast
Äldst Populärast
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer