Företagskonto och automatiserad bokföring samlat på ett ställe, från 299 kr/mån.

Gå till Bokio

Red Flag

Red Flag grundades 2016 med syftet att underlätta vardagen för entreprenörer som vill överlåta den tråkiga biten med företagande till någon annan. Till en månadskostnad från 495 kr så låter du Red Flag sköta din bokföring, bokslut, skatt- och momsdeklarationer, fakturering, löner m.m. Du fokuserar på din kärnverksamhet och det du är bäst på medans du överlåter resten till någon annan. All fakturering, bokföring och arkivering av kvittona sköts digitalt för en låg månadssumma och du slipper betala dyra revisorstjänster för någon som gör mindre jobb än Red Flag.

2 tips innan du går vidare:

1. De mest prisvärda bokföringsprogrammet
Vi rekommenderar Bokio. Enligt oss är Bokios bokföringsprogram det bästa & mest prisvärda alternativet på marknaden. Allt-i-ett-lösning: företagskonto och bokföring samlat på ett ställe.

2. Gör din årsredovisning & deklaration online
eDeklarera.se är det enklaste & mest prisvärda alternativet för att göra sin årsredovisning själv enkelt online - digital inlämning till Bolagsverket. Ladda upp din bokföring som SIE-fil eller fyll i manuellt. Deklaration går att göra separat men ingår annars tillsammans med årsredovisning. Prova gratis! Betala 899 kr när du är nöjd!

Foto av författare
Skribent: Josef Bekir
Uppdaterades:
Så finansieras sidanVi kan komma att erhålla ersättning från annonörer via affiliatelänkar.

Självbokförande tjänst

Du får ett företagskonto med ett Mastercard-betalkort. Du fotar varje kvitto samt laddar upp den, resten sköts av Red Flag. Det spelar ingen roll om det är en faktura, något du har betalat för eller om du gjort ett utlägg med privata pengar. Du gör likadant varje gång och det är allt som krävs. Du slipper hålla koll på massa papperskvitton (Även om det rekommenderas att spara dessa) eftersom allt lagras hos Red Flag i sju år.

Fakturering

Att fakturerar är väldigt enkelt hos Red Flag och allt du behöver göra är att logga in, söka efter din kund och ange vad fakturan gäller. När fakturan är betald går pengarna rakt in på ditt företagskonto.

Skatt- och momsdeklarationer och inbetalningar

Du behöver inte längre hålla koll på deklarationer, årsredovisningar, sista datum för inbetalningar eller föra över pengar till skattekontot. Allt sköts via Red Flags personal som blir deklarationsombud för dig och ditt företag, som ser till att din moms och preliminärskatt blir betald i tid. Vad det innebär och hur man utser någon annan till deklarationsombud kan du läsa om här

Priser:

Gratis provperiod
Just nu erbjuds två månaders gratis provperiod för den som vill testa tjänsten. Du förbinder dig inte till något och kan när som helst aktivera eller avsluta tjänsten.

Ordinarie priser

495kr ex. moms (med snittomsättning föregående tre månaderna 0-9 999kr).
798kr ex. moms (med snittomsättning föregående tre månaderna 10 000- 74 999kr).
1198kr ex. moms (med snittomsättning föregående tre månaderna 75 000kr eller högre)
Priset kan alltså variera från månad till månad.

down-arrowStäll en fråga eller lämna ett svar

Följ diskussion
Meddela mig om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer