Kapitas

Bokföring online för entreprenörer. Modern bokföring för småföretag.

2 tips innan du går vidare:

1. De mest prisvärda bokföringsprogrammet
Vi rekommenderar Bokio. Enligt oss är Bokios bokföringsprogram det bästa & mest prisvärda alternativet på marknaden. Allt-i-ett-lösning: företagskonto och bokföring samlat på ett ställe.

2. Gör din årsredovisning & deklaration online
eDeklarera.se är det enklaste & mest prisvärda alternativet för att göra sin årsredovisning själv enkelt online - digital inlämning till Bolagsverket. Ladda upp din bokföring som SIE-fil eller fyll i manuellt. Deklaration går att göra separat men ingår annars tillsammans med årsredovisning. Prova gratis! Betala 899 kr när du är nöjd!

Foto av författare
Skribent: Josef Bekir
Uppdaterades:
Så finansieras sidanVi kan komma att erhålla ersättning från annonörer via affiliatelänkar.

Mer om Kapitas

Som mål har företaget att erbjuda Sveriges bästa bokföring online för småföretagare. Tjänsten är gratis och det ska enligt företaget ta 60 sekunder för dig att vara igång och hantera din bokföring. I gratistjänsten ingår bokföring och rapporter, endast en användare, och tillgång till Kapitas Wiki. Tjänsten riktar sig till alla bolagsformer.

I Plus-versionen för 59 kr/ mån, får du ett större antal tjänster bland annat möjlighet till fler användare, fri support samt rabatt på tilläggstjänster. Exempel på tilläggstjänster är felsökning.

Vad fungerar Kapitas till?

Alla bolagsformer, det är också möjligt att skaffa en tjänst som kallas för bokföringsbyrån där du smidigt kan skapa åtkomst för din revisor till din bokföring.

Besök Kapitas här http://www.kapitas.se.

down-arrowStäll en fråga eller lämna ett svar

Följ diskussion
Meddela mig om
guest

2 Kommentarer
Nyast
Äldst Populärast
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer