Edison bokföring

Edison bokföring är ett smidigt bokföringsprogram som riktar sig till de mindre företagen samt föreningar.

2 tips innan du går vidare:

1. De mest prisvärda bokföringsprogrammet
Vi rekommenderar Bokio. Enligt oss är Bokios bokföringsprogram det bästa & mest prisvärda alternativet på marknaden. Allt-i-ett-lösning: företagskonto och bokföring samlat på ett ställe.

2. Gör din årsredovisning & deklaration online
eDeklarera.se är det enklaste & mest prisvärda alternativet för att göra sin årsredovisning själv enkelt online - digital inlämning till Bolagsverket. Ladda upp din bokföring som SIE-fil eller fyll i manuellt. Deklaration går att göra separat men ingår annars tillsammans med årsredovisning. Prova gratis! Betala 899 kr när du är nöjd!

Foto av författare
Skribent: Josef Bekir
Uppdaterades:
Så finansieras sidanVi kan komma att erhålla ersättning från annonörer via affiliatelänkar.

Mer om Edison

Edison erbjuder flera olika typer av bokföringsprogram som täcker olika behov för både det mindre företaget som det större. Programmet Edison bokföring riktar sig till föreningar och små företag som bara har behov av enkel bokföring. I programmet ingår de funktioner som behövs för att utföra den enklare varianten av bokföring, bland annat support och och funktionen Siffersurfaren.

I programmet finns steg-för steg anvisningar och du kan sköta det mesta av bokföringen från start-sidan som ger dig en tydlig översikt. Du får tillgång till bokföring, kontoplan, och rapporter.

Vad fungerar Edison bokföring till?

Bokföringsprogrammet riktar sig till det mindre företaget eller föreningen. Prova gratis i 30 dagar. Operativsystem som stödjer programmet är följande: Windows Vista, Windows 7, Windows 8 eller kompatibel version.

Besök Edison här http://edison.se.

down-arrowStäll en fråga eller lämna ett svar

Följ diskussion
Meddela mig om
guest

2 Kommentarer
Nyast
Äldst Populärast
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer