Hantera ditt företags leasingavtal enkelt och effektivt med Leasify – Den optimala lösningen för IFRS 16

Kategori: Nyheter
Uppdaterad: 2023-07-05

I dagens affärsvärld ställs företag inför allt mer komplexa utmaningar, särskilt när det gäller finansiell rapportering. Med introduktionen av IFRS 16 har leasinghantering blivit en central fråga för många företag. Lyckligtvis finns det nu en lösning som förenklar processen: Leasify’s SaaS-tjänst.

IFRS 16: En ny standard för leasingavtal

IFRS 16 är en ny internationell standard som ändrar hur företag rapporterar sina leasingavtal. Tidigare kunde vissa leasingavtal hållas utanför företagets balansräkning, men med IFRS 16 måste alla leasingavtal redovisas där. Detta innebär en större transparens men också en större arbetsbörda, särskilt för företag med många leasingavtal.

Leasify: Din partner för enkel och effektiv leasinghantering

Här kommer Leasify in i bilden. Leasify är en molnbaserad SaaS-tjänst (Software as a Service) som är designad för att effektivisera och förenkla hanteringen av leasingavtal. Med Leasify kan ditt företag enkelt skapa, spåra och rapportera leasingavtal i enlighet med IFRS 16. Detta innebär att du kan ägna mindre tid åt administration och mer tid åt att fokusera på din kärnverksamhet.

Fördelarna med Leasify

Leasify’s SaaS-tjänst erbjuder flera fördelar. För det första, den automatiserade processen minskar risken för mänskliga fel och gör rapporteringen mer effektiv. För det andra, eftersom tjänsten är molnbaserad, kan du få åtkomst till dina leasingavtal var som helst, när som helst.

Men kanske den största fördelen med Leasify är att det hjälper ditt företag att uppfylla kraven i IFRS 16. Tjänsten håller reda på alla dina leasingavtal och genererar automatiskt rapporter i enlighet med standarden. Detta innebär att du kan vara säker på att din finansiella rapportering alltid är korrekt och uppdaterad.

Slutsats

I en alltmer komplex affärsvärld är det viktigt att ha rätt verktyg för att navigera. Med Leasify’s SaaS-tjänst kan ditt företag enkelt och effektivt hantera sina leasingavtal och uppfylla kraven i IFRS 16. Revolutionera din leasinghantering idag – med Leasify.

Kommentera eller Fråga