Effektivisera ditt företag med Millnet

Kategori: Nyheter
Uppdaterad: 2023-07-05

I samarbete med Millnet.se

Som företagare bör du automatisera och förenkla ditt administrativa arbete så mycket som möjligt så att du istället kan lägga all din energi på att utveckla din verksamhet. Om du och ditt företag har ett flertal anställda bör du ha ett system eller program som möjliggör en enkel överblick av tidrapportering, körjournal och utlägg. Med ett sådant system kan du på ett enkelt sätt kontrollera alla tidsregistreringar som görs och dessutom få ut en rapport för att bland annat attestera dina anställdas tider.

Millnet

Millnet hjälper företagare runt om i Sverige att förenkla och minimera sitt administrativa arbete. Deras produkter vänder sig primärt till konsult- och tjänstebolag som IT-företag, konsultfirmor, ingenjörsbyråer, rekryterings- och bemanningsföretag m.m. Millnet har över 400 kunder med fler än 30 000 användare som dagligen använder sig utav deras produkter.

Minska administrativt arbete med Millnet

Millnets produkt Tid & Projekt är tjänsten som hjälper företag att effektivisera och automatisera moment i ditt arbete när det kommer till administrativa delar som utlägg, traktamenten och tidrapportering. Systemet gör det möjligt för dig att enkelt redovisa dina uppgifter genom din mobiltelefon, surfplatta eller dator. Med programmet beräknar du enkelt dina kostnader för respektive projekt vilket möjliggör bättre planering och organisering. Du kan även dra ut rapporter för att få en övergripande koll över dina personalkostnader. Genom att använda dig av en digital tjänst minskar du risken för fel som kan uppstå vid manuell hantering. Företag oavsett storlek kan använda sig av tjänsten och den går även att integrera med ditt lön- och ekonomisystem, till exempel Visma, Fortnox, Hogia, för maximal effektivisering.

Förutom Millnets tjänst Tid & Projekt erbjuder de även ett flertal andra användbara tjänster. Det finns system som rör till exempel närvaro där du enkelt kan skapa arbetschema för dina anställda och snabbt få en överblick av hur arbetsdagarna ser ut. Millnet Analys är en annan tjänst där du kan arbeta med trendbevakning, aktivitetsuppföljning och analyser som ger dig full koll över hur det går för ditt företag. 

Att driva företag kan vara komplicerat men genom att använda dig utav tjänster som denna underlättar du ditt vardagliga arbete och kan istället för att fastna i administrativt arbete, fokusera på att driva ditt företag framåt. 

Kommentera eller Fråga